Kapblog

Nieuwste

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit de Pyreneeën op hun best. Met dit receptje komt deze delicatesse pas echt tot zijn recht. Simple and slow, heerlijk!
Lamsschouder uit de Pyreneeën

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Rillette van eend en varken met salie

Recept

Rillette van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Ceci est Passata

Verhaal

Ceci est Passata

Wat een mooi verhaal! Dit project wil ik zeker en... Lees meer
RECEPT: Tartaar van rund met merg

Recept

RECEPT: Tartaar van rund met merg

Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

Verhaal

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag In mijn...

Lees meer
What you Swet is what you get!

Verhaal

What you Swet is what you get!

What you Swet is what you get Het zijn de... Lees meer
RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Recept

RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Hâte Levée is een varkensbuik, opgerold met heerlijke verse kruiden... Lees meer
RECEPT: Filet Pur in zoutkorst met Choronsaus

Recept

RECEPT: Filet Pur in zoutkorst met Choronsaus

VOOR DE FILET PUR: 1 kg Filet Pur Holstein...

Lees meer
RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntsausje

Recept

RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntsausje

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
close menu