Kapblog

Nieuwste

Het verhaal van Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul Perez me in het Spaanse vlees. En dat was een wereld van verschil, want zij hebben oude koeien en ossen van wel veertien à achttien jaar oud, die natuurlijk heel uitzonderlijk van smaak zijn.
Het verhaal van Rubia Gallega

Verhaal

Het verhaal van Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Lees meer
Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Recept

Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Hendrik's receptje om een witte pens nog net die extra... Lees meer
Hendrik's witte pensen

Verhaal

Hendrik's witte pensen

Aan pensen is niets ingewikkelds. Bij bloedpens moet...

Lees meer
Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Verhaal

Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Crémeux de boeuf of gedroogde entrecôte... machtig verhaal! Lees meer
Pulled Lamb Burger

Recept

Pulled Lamb Burger

Maak van je heerlijk pulled lamb vlees een fenomenaal lekkere... Lees meer
Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze 4 P...

Lees meer
Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

Recept

Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

Check hier het recept hoe je een heerlijke bavette, kraai... Lees meer
BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

Tips & Tricks

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik Verwarm het vlees,...

Lees meer
Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Verhaal

Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Dat beenhouwer zijn een ambacht is, hoef ik je niet te...

Lees meer
close menu