Kapblog

Nieuwste

RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje is de favoriete lunch van mijn zoon. Quality-time met een lekkere hap, enjoy!
RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Recept

RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Hutsepot van mama Anneke

Recept

Hutsepot van mama Anneke

Wie kan de geur van een vers gemaakte hutsepot vergeten? Als... Lees meer
Lamsschouder uit de Pyreneeën

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Rillette van eend en varken met salie

Recept

Rillette van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Ceci est Passata

Verhaal

Ceci est Passata

Wat een mooi verhaal! Dit project wil ik zeker en... Lees meer
RECEPT: Tartaar van rund met merg

Recept

RECEPT: Tartaar van rund met merg

Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

Verhaal

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag In mijn...

Lees meer
What you Swet is what you get!

Verhaal

What you Swet is what you get!

What you Swet is what you get Het zijn de... Lees meer
RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Recept

RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Hâte Levée is een varkensbuik, opgerold met heerlijke verse kruiden... Lees meer
close menu