Carcasse

CARCASSE IS BACK!

Carcasse is terug maar toch zal het niet zijn zoals we het gewoon zijn. We zullen het concept lichtjes aanpassen om onze klanten toch te kunnen verwennen met lekkere gerechtjes.

Zo zullen we op het terras van Carcasse, iedere vrijdag, zaterdag, zondag en maandag bites serveren van 12u tot 21u. Het terras zelf zal open zijn van 12u tot 22u.

Uiteraard zullen ook onze take-away burgers nog steeds te verkrijgen zijn. Op die manier is er voor ieder wat wils, bij goed en slecht weer :-)

Zowel voor de take-away als voor de bites op het terras is er geen reservatie mogelijk. Kom gerust langs en team Carcasse helpt u verder.

See you!

RESERVATIES ZIJN NIET MOGELIJK

Welkom in Carcasse, het restaurant waar vlees heer en meester is.

Om met een torenhoog cliché te openen: zeg nooit nooit. Hendrik Dierendonck zou van z'n leven nooit een restaurant beginnen, toch een compleet andere branche dan de vertrouwde beenhouwersstiel waarin hij geboren en getogen is. Hendrik is iemand die steeds zijn ogen en oren wagenwijd openhoudt op zoek naar opportuniteiten. Als zo'n kans zich voordoet, grijpt hij ze met beide handen.

Wie in Carcasse komt eten, schuift mee aan grote uitnodigende tafels, waaraan de typische wit-rood geruite keukenhanddoeken uit het slagersatelier hangen ter vervanging van de klassieke servetten. De authentieke sfeer van de beenhouwerij - karkassen, vleeshaken, messen, hele hespen en denk er de witte, vierkante faiencetegeltjes gerust bij - is nooit ver weg en accordeert geweldig met de ruwe, betonnen industriële structuur van het gebouw.

Ga naar de website
close menu