Carcasse

CARCASSE IS BACK!

Carcasse is terug maar toch zal het niet zijn zoals we het gewoon zijn. We zullen het concept lichtjes aanpassen om onze klanten toch te kunnen verwennen met lekkere gerechtjes.

Zo zullen we op het terras van Carcasse, iedere vrijdag, zaterdag, zondag en maandag bites serveren van 12u tot 21u. Het terras zelf zal open zijn van 12u tot 22u.

Uiteraard zullen ook onze take-away burgers nog steeds te verkrijgen zijn. Op die manier is er voor ieder wat wils, bij goed en slecht weer :-)

Zowel voor de take-away als voor de bites op het terras is er geen reservatie mogelijk. Kom gerust langs en team Carcasse helpt u verder.

See you!

RESERVATIES ZIJN NIET MOGELIJK

Welcome to Carcasse, a restaurant run by a butcher who never wanted a restaurant

Or, to use the mother of all clichés: never say never. Hendrik Dierendonck swore he’d never open a restaurant in his lifetime, as he felt it was a very different trade from being a butcher, the trusted craft he was born and raised to take on. But Hendrik is always on the lookout for opportunities. And when an opportunity does arise, he seizes it with both hands.

Diners at Carcasse sit down to eat at large, inviting tables, where they’ll find the distinctive red-and-white chequered tea towels traditionally found in a butcher’s shop rather than run-of-the-mill linen napkins. The place instantly calls to mind an authentic butcher’s shop – carcasses, meat hooks, knives, whole hams, even those quintessential squares of white faience tiling, a decor that goes wonderfully well with the building’s rugged, industrial, concrete interior.

Visit the website
close menu