Uit de keuken

Heerlijke klassiekers uit de keuken van m'n grootmoeder, maar ook nieuwe side dishes en sauzen.  Ze werden allemaal bereid met heerlijke hoeveroom en -boter, wat zorgt voor een rijke en smeuïge smaak.

Klassieke bolognaisesaus
Minder dan 10 in stock
Klassieke bolognaisesaus
€18,50
Shop nu
Kalfsblanquette
Kalfsblanquette 1 review
€29,60
Shop nu
Vlaamse Carbonnaden
Minder dan 10 in stock
Vlaamse Carbonnaden
€27,80
Shop nu
Vol-au-vent
Minder dan 10 in stock
Vol-au-vent 7 reviews
€27,25
Shop nu
Selderpuree
Selderpuree
Vanaf €8,40
Shop nu
Wortelpuree
Wortelpuree 1 review
Vanaf €7,90
Shop nu
Lamsnavarin
Minder dan 10 in stock
Lamsnavarin
€31,50
Shop nu
Traaggegaarde kalkoenfilet in archiducsaus
Minder dan 10 in stock
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
€18,90
Shop nu
DIERENDONCK_WEBSHOP_PEPERROOMSAUS
Peperroomsaus 3 reviews
€6,50
Shop nu
Huisgemaakte Archiducsaus met hoeveroom
Minder dan 10 in stock
Huisgemaakte Archiducsaus met hoeveroom 1 review
€6,50
Shop nu
Ratatouille
Minder dan 10 in stock
Ratatouille 2 reviews
€17,50
Shop nu
Gevogeltefond
Minder dan 10 in stock
Gevogeltefond
€6,50
Shop nu
Wildfond
Wildfond
€6,50
Shop nu
Verse mayonaise
Verse mayonaise
€4,50
Shop nu
Bruine rundsfond
Minder dan 10 in stock
Bruine rundsfond
€6,50
Shop nu
close menu