Traiteur

Heerlijke klassiekers uit de keuken van m'n moeder, maar ook nieuwe side dishes en sauzen.  Ze werden allemaal bereid met heerlijke hoeveroom en -boter, wat zorgt voor een rijke en smeuïge smaak.

Gentse Waterzooi
Nieuw
Gentse Waterzooi
€25,75
Shop nu
Coq au vin
Nieuw
Coq au vin
€25,75
Shop nu
Vol-au-vent
Minder dan 10 in stock
Vol-au-vent 20 Reviews
Vanaf €15,75
Shop nu
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Vanaf €11,95
Shop nu
Vlaamse Karbonaden
Minder dan 10 in stock
Vlaamse Karbonaden 3 Reviews
Vanaf €16,00
Shop nu
Kalfsblanquette
Kalfsblanquette 1 review
Vanaf €16,25
Shop nu
Klassieke bolognaisesaus
Minder dan 10 in stock
Klassieke bolognaisesaus
Vanaf €10,50
Shop nu
Tarte Tatin van bloedworst
Minder dan 10 in stock
Tarte Tatin van bloedworst
€10,50
Shop nu
Ratatouille Niçoise
Minder dan 10 in stock
Ratatouille Niçoise 2 reviews
€12,35
Shop nu
Lamsnavarin
Lamsnavarin
€17,75
Shop nu
Indische lamscurry
Indische lamscurry
€17,75
Shop nu
Peperroomsaus
Peperroomsaus 6 Reviews
€9,00
Shop nu
Huisgemaakte Archiducsaus met hoeveroom
Minder dan 10 in stock
Huisgemaakte Archiducsaus met hoeveroom 4 Reviews
€9,00
Shop nu
close menu