FAQ

HOE WERKT DAT, VLEES AAN HUIS GELEVERD?

Het klinkt een beetje gek, maar met een doordacht logistiek systeem is dit perfect mogelijk. Wij hebben ervoor gekozen om elk stuk vlees vacuüm te verpakken, zoals we wel vaker doen in onze winkels aan de kust. Op die manier blijft het vlees langer vers. Vlees dat vacuüm is getrokken, kan gerust een week, tot 10 dagen perfect bewaren. Dit onder gekoelde temperatuur.
Ook over het vervoer van ons vlees werd nagedacht. Elke bestelling wordt mooi verpakt en met gekoeld transport tot bij u thuis gebracht. 

WAT KOST HET?

Bestellingen boven de 150 euro leveren we gratis!
Onder de 150 euro rekenen we een deelnamekost van 15 euro.

HOE COMMUNICEREN WE EENS ER IS BESTELD?

Direct na uw bestelling, krijgt u automatisch een bevestigingsmail. De dag voor levering krijgt u een herinneringsmail van het transport bedrijf DPD Fresh. Zij zullen u een uur voor levering op de hoogte brengen dat de chauffeur onderweg is.  Op deze manier verzekeren zowel wij, als jullie zich, dat het pakket goed wordt ontvangen.

IS ER EEN TWEEDE AANBIEDING MOGELIJK?

In uiterste nood is een tweede aanbieding mogelijk. Ons logistiek systeem kan ons 100 % garanderen dat ons vlees binnen een bepaalde tijdspanne onder perfecte voorwaarden bij u terecht komt. Ons vlees wordt immers vers afgesneden, verpakt en vervoerd op bestelling. Doordat we werken met gekoeld transport is een tweede aanbieding op zich mogelijk maar we verkiezen toch om de dag na bestelling al te leveren. Zo kunnen we optimale kwaliteit garanderen. Kies dus zorgvuldig uw levermoment uit. 

HOE KAN IK DE ALLERGENEN RAADPLEGEN?

Voor een lijst met de allergenen, kunt u contact met ons opnemen. Bel 058/60.40.00 of mail naar webshop@dierendonck.be.

HOE MOET U HET VLEES BEWAREN EENS U HET HEBT ONTVANGEN?

Ook vacuüm verpakt vlees moet gekoeld bewaard worden. Bewaar het vlees daarom steeds in de koelkast. Voor u het vlees bereidt haalt u het vlees uit de koelkast en uit de verpakking. Laat het vlees zo’n 15 minuten rusten voor u het gaat bakken of grillen.
close menu