FAQ

HOE WERKT DAT, VLEES AAN HUIS GELEVERD?

Het klinkt een beetje gek, maar met een doordacht logistiek systeem is dit perfect mogelijk. Wij hebben ervoor gekozen om elk stuk vlees vacuüm te verpakken, zoals we wel vaker doen in onze winkels aan de kust. Op die manier blijft het vlees langer vers. Vlees dat vacuüm is getrokken, kan gerust een week, tot 10 dagen perfect bewaren. Dit onder gekoelde temperatuur.
Ook over het vervoer van ons vlees werd nagedacht. Elke bestelling wordt mooi verpakt en in een isomodoos gelegd op een laagje icepacks. Bovenop het pakketje leggen we opnieuw een aantal icepacks. De isomo doos gaat toe en wordt in een kartonnen doos nog eens mooi verpakt. Deze dozen gaan uiteraard niet meer open tot aan eindbestemming. Door onze uitvoerige positieve testen hebben wij dan ook volledige goedkeuring van het FAVV over onze manier van werken.

WAT KOST HET?

Bestellingen boven de 150 euro leveren we gratis!
Onder de 150 euro rekenen we een deelnamekost van 11 euro.

Onder de 50 euro rekenen we een deelnamekost van 15 euro.

HOE COMMUNICEREN WE EENS ER IS BESTELD?

Direct na uw bestelling, krijgt u automatisch een bevestigingsmail. De dag voor levering krijgt u een herinneringsmail van het transport bedrijf Dynalogic. Zij zullen u de ochtend voor de levering, op de hoogte brengen via sms. Hetzelfde doen ze nog eens een half uur voor levering. Op deze manier verzekeren zowel wij, als jullie zich, dat het pakket goed wordt ontvangen.

IS ER EEN TWEEDE AANBIEDING MOGELIJK?

Wij willen onze kwaliteit absoluut garanderen en daarom werken wij met één enkele aanbieding. Ons logistiek systeem kan ons 100 % garanderen dat ons vlees binnen een bepaalde tijdspanne onder perfecte voorwaarden bij u terecht komt. Ons vlees wordt immers vers afgesneden, verpakt en vervoerd op bestelling. Een tweede aanbieding zou ons niet in staat stellen diezelfde kwaliteit te garanderen. Kies dus zorgvuldig uw levermoment uit. Om u toch nog enige flexibiliteit te geven hebben wij voorzien dat u bij de checkout van uw aankoop, een tweede adres kan opgeven op de pagina van het winkelmandje. Geef hier het adres van uw buur op, die hiervan op de hoogte is gesteld. Dit om een niet-levering te vermijden indien het gebeurt dat u de bel niet hoort, of toevallig eventjes weg bent.

HOE KAN IK DE ALLERGENEN RAADPLEGEN?

Voor een lijst met de allergenen, kunt u contact met ons opnemen. Bel 058/60.40.00 of mail naar webshop@dierendonck.be.

HOE MOET U HET VLEES BEWAREN EENS U HET HEBT ONTVANGEN?

Ook vacuüm verpakt vlees moet gekoeld bewaard worden. Bewaar het vlees daarom steeds in de koelkast. Voor u het vlees bereidt haalt u het vlees uit de koelkast en uit de verpakking. Laat het vlees zo’n 15 minuten rusten voor u het gaat bakken of grillen.
close menu