Hoe werkt dat, vlees aan huis geleverd?

1. Bestelling

Wij noteren je bestelling op dag A en leveren op dag C. We starten pas met het bereiden van jouw bestelling op de dag van de levering.

2. Verpakking

Wij verpakken elk stuk vlees vacuüm om het vlees langer vers te houden.

3. Vervoer

Het vlees zit netjes verpakt met icepacks en wordt gekoeld vervoerd. Een half uur voor levering krijg je een sms.

4. Kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze werd uitvoerig getest en heeft de goedkeuring van het FAVV.

1. Bestelling

Bedankt voor je bestelling! Om jou de beste kwaliteit en versheid van ons vlees te garanderen, verwerken wij je bestelling pas de dag van de gekozen levering. Op die manier komt het vlees vers bij jou aan de deur en kan je het gerust een week, tot 10 dagen bewaren.

Goed om te weten: bestel je op dag A dan leveren we uit op dag C. We leveren van dinsdag t.e.m zaterdag. Bestel je op vrijdag, dan leveren we pas uit op dinsdag op de versheid te garanderen.

Bestelling

2. Verpakking

Wij verpakken elk stuk vlees vacuüm. Op die manier blijft het vlees vers. Elke bestelling wordt netjes verpakt in een isomo doos met een aantal icepacks. De doos gaat dicht en wordt in een kartonnen doos nog eens mooi verpakt en gaat niet meer open tot ze de eindbestemming heeft bereikt.

De doos is gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier, afkomstig van hout uit een duurzaam beheerd bos. Leg hem gerust bij het oud papier.

Verpakking

3. Vervoer

Voor ons vervoer kunnen wij rekenen op de expertise van Dynalogic. De dag voor levering krijgt u een herinneringsmail van hen. Zij zullen je de ochtend voor de levering en een half uur voor levering, op de hoogte brengen via sms. Op deze manier verzekeren we dat het pakket goed wordt ontvangen.

Wij leveren momenteel in België, Nederland & Luxemburg.

Vervoer

4. Kwaliteitsgarantie

Door onze uitvoerige positieve testen hebben wij dan ook volledige goedkeuring van het FAVV over onze manier van werken.

Kwaliteitsgarantie

Ging er iets fout?

Dierendonck is trots op de kwaliteit van zijn producten en wil dat jij dat ook bent.
Wij verpakken en bezorgen onze bestelling met alle zorg. Indien er toch iets verkeerd loopt, contacteer dan simpelweg ons team en wij zetten het voor je recht.

Stuur een e-mail naar webshop@dierendonck.be

Bel ons op het nummer
+32 058/59.90.90

Vind een antwoord op onze
pagina met veelgestelde vragen.

Verzendkosten?

Bestellingen boven de 150 euro leveren we GRATIS!

Onder de 150 euro rekenen we een leveringskost van 11 euro.

Onder de 50 euro rekenen we een leveringskost van 15 euro.

close menu