Cutting blog

New

The story of Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul Perez me in het Spaanse vlees. En dat was een wereld van verschil, want zij hebben oude koeien en ossen van wel veertien à achttien jaar oud, die natuurlijk heel uitzonderlijk van smaak zijn.
The story of Rubia Gallega

Story

The story of Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Read more
White pudding Carcasse with fregola, thyme and a tarragon cream

Recept

White pudding Carcasse with fregola, thyme and a tarragon cream

Hendrik's recipe for giving a white pudding just that extra... Read more
Hendrik's white pudding

Story

Hendrik's white pudding

White pudding is easy to prepare, says Hendrik. When making... Read more
The story of our dry-aged rib eye

Story

The story of our dry-aged rib eye

I first prepared a dry-aged ribeye of beef (or entrecôte)... Read more
Pulled lamb burger

Recept

Pulled lamb burger

Turn your delicious pulled lamb meat into a phenomenally delicious... Read more
Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamb shoulder from the Pyrenees in Mediterranean style 4...

Read more
RECEPT: Bavette, Flat Crow and Spiderhead à l'echalotte

Recept

RECEPT: Bavette, Flat Crow and Spiderhead à l'echalotte

Check hier het recept hoe je een heerlijke bavette, kraai... Read more
Hendrik style bone-in ribs

Tips & Tricks

Hendrik style bone-in ribs

BAKING TIP: Hendrik-style bone steak Heat the meat, depending... Read more
An innovation by Hendrik Dierendonck

Story

An innovation by Hendrik Dierendonck

The crow or onglet has an enormously powerful taste and... Read more
close menu