Cutting blog

New

Pasta 'Nduja

Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en smaakvolle specialiteit afkomstig uit het zonnige Calabrië (Italië).

Deze gedroogde, smeerbare worst wordt gemaakt van het Menapische varken volgens een authentiek recept van Dierendonck, een naam die staat voor ambacht en kwaliteit

Door de toevoeging van chilipepers aan het varkensvlees, krijg je een licht pittige smaak. 
Pasta 'Nduja

Recept

Pasta 'Nduja

Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en... Read more
Fresh pulled lamb burger

Recept

Fresh pulled lamb burger

Delve into the tradition of slow cooking with our pulled... Read more
The Menapian Pig

Story

The Menapian Pig

“When you love what you do 100 percent and are... Read more
Win a culinary experience in Carcasse

Story

Win a culinary experience in Carcasse

In February, surely the month of love, we like to... Read more
Wagyu: the art of the finest beef

Story

Wagyu: the art of the finest beef

Often considered the caviar or the Rolls-Royce among beef, Wagyu... Read more
White tripe with flambéed apple compote

Recept

White tripe with flambéed apple compote

White tripe, also called white pudding or 'boudin blanc', is... Read more
Culinary gifts for connoisseurs

Tips & Tricks

Culinary gifts for connoisseurs

Can you sense it already? The smell of anticipation is... Read more
Keep innovating: collect your online order in your shop

Story

Keep innovating: collect your online order in your shop

Nostalgia and innovation. Growth and constraint. Stepping back and moving... Read more
Fawn with game sauce

Recept

Fawn with game sauce

The graceful appearance of the fawn reflects the grace and... Read more
close menu