Cutting blog

New

Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Ingrediënten: 2 piepkuikens 4 brochettestokjes 2dl olijfolie Kruiden: 1 tl grof zout 1 tl grove zwarte peper 1 tl komijn 1 tl ras el hanout 1 teentje look 4 blaadjes verse salie 2 takjes tijm Bereiding: Hak de verse kruiden fijn en meng ze met de olijfolie. Ontbeen voorzichtig de piepkuikens, start aan de ruggengraat en snijd voorzichtig langs het been. Doe dit aan beide zijdes, met het topje van je mes. Gebruik een goed mes zodat je het bot er mooi uit kan halen. Wees geduldig. Steek de brochettestokjes kruiselings...

Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Recept

Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Ingrediënten: 2 piepkuikens 4 brochettestokjes 2dl olijfolie Kruiden:...

Read more
The Menapian Pig

Story

The Menapian Pig

“When you love what you do 100 percent and are... Read more
The story of Rubia Gallega

Story

The story of Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Read more
Hendrik's white pudding

Story

Hendrik's white pudding

White pudding is easy to prepare, says Hendrik. When making... Read more
The story of our dry-aged rib eye

Story

The story of our dry-aged rib eye

I first prepared a dry-aged ribeye of beef (or entrecôte)... Read more
Pulled lamb burger

Recept

Pulled lamb burger

Turn your delicious pulled lamb meat into a phenomenally delicious... Read more
Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamb shoulder from the Pyrenees in Mediterranean style 4...

Read more
RECEPT: Bavette, Flat Crow and Spiderhead à l'echalotte

Recept

RECEPT: Bavette, Flat Crow and Spiderhead à l'echalotte

Check hier het recept hoe je een heerlijke bavette, kraai... Read more
Hendrik style bone-in ribs

Tips & Tricks

Hendrik style bone-in ribs

BAKING TIP: Hendrik-style bone steak Heat the meat, depending... Read more
close menu