Cutting blog

New

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de overname aan van de gerenommeerde poelier Huis Laleman in Oostende. Het vernieuwde Atelier Dierendonck opent in mei 2025 op het Mijnplein, waar Huis Laleman na 104 jaar vorige zomer de deuren sloot. Hendrik Dierendonck ziet in Oostende een unieke kans. “De combinatie van stad en kust, het bruisende karakter in zomer én winter, maakt het een perfecte locatie om onze filosofie verder uit te dragen.” “Het openen van een nieuwe beenhouwerij in deze tijd lijkt misschien gedurfd,” zegt Hendrik. “Maar er is opnieuw vraag naar échte slagers die kwaliteit en...

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Story

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de...

Read more
The Menapian Pig

Story

The Menapian Pig

“When you love what you do 100 percent and are... Read more
Lamb from Lozère

Story

Lamb from Lozère

Some time ago, my father and I were invited to... Read more
Wagyu: the art of the finest beef

Story

Wagyu: the art of the finest beef

Often considered the caviar or the Rolls-Royce among beef, Wagyu... Read more
Keep innovating: collect your online order in your shop

Story

Keep innovating: collect your online order in your shop

Nostalgia and innovation. Growth and constraint. Stepping back and moving... Read more
Carcasse opens second location in Knokke-Heist

Story

Carcasse opens second location in Knokke-Heist

I'm never going to open a restaurant!" It's been a... Read more
The story of Rubia Gallega

Story

The story of Rubia Gallega

About twelve years ago my Belgian-Spanish friend Jean-Paul... Read more
The story of our dry-aged rib eye

Story

The story of our dry-aged rib eye

I first prepared a dry-aged ribeye of beef (or entrecôte)... Read more
An innovation by Hendrik Dierendonck

Story

An innovation by Hendrik Dierendonck

The crow or onglet has an enormously powerful taste and... Read more
close menu