Cutting blog
New
Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende
Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de overname aan van de gerenommeerde poelier Huis Laleman in Oostende. Het vernieuwde Atelier Dierendonck opent in mei 2025 op het Mijnplein, waar Huis Laleman na 104 jaar vorige zomer de deuren sloot. Hendrik Dierendonck ziet in Oostende een unieke kans. “De combinatie van stad en kust, het bruisende karakter in zomer én winter, maakt het een perfecte locatie om onze filosofie verder uit te dragen.” “Het openen van een nieuwe beenhouwerij in deze tijd lijkt misschien gedurfd,” zegt Hendrik. “Maar er is opnieuw vraag naar échte slagers die kwaliteit en...

Story
Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende
Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de...
Read more
Story
Wagyu: the art of the finest beef
Often considered the caviar or the Rolls-Royce among beef, Wagyu... Read more
Story
Keep innovating: collect your online order in your shop
Nostalgia and innovation. Growth and constraint. Stepping back and moving... Read more
Story
Carcasse opens second location in Knokke-Heist
I'm never going to open a restaurant!" It's been a... Read more
Story
The story of Rubia Gallega
About twelve years ago my Belgian-Spanish friend Jean-Paul... Read more
Story
The story of our dry-aged rib eye
I first prepared a dry-aged ribeye of beef (or entrecôte)... Read more
Story