BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik
Tips & Tricks

Benodigdheden

Bereidwijze

  • Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C.
  • Zet je oven op een kier, zodat er ventilatie is. Dit levert bij het bakken een krokant korstje op.
  • Kruid het vlees daarna met grof zeezout en peper. Masseer lichtjes in.
  • Bak of grill 3 à 4 minuten aan elke kant op een hoog vuur, naargelang de dikte.
  • Haal het been eraf en bak nog eens 30 seconden aan elke kant.
  • Versnijd het vlees in sneetjes en werk af met grof zeezout.

Gebruikte producten

OEDSLACH - Porterhouse
OEDSLACH - Porterhouse 1 review
€28,35
Shop nu
Fleur de sel
Fleur de sel
€4,50
Shop nu
Dierendonck Spices & Rubs
Dierendonck Spices & Rubs
Vanaf €12,50
Shop nu
Olijfolie
Olijfolie
Vanaf €20,00
Shop nu

Verwante tips & tricks

Kweker in de kijker - Noël Vandecasteele

Tips & Tricks

Kweker in de kijker - Noël Vandecasteele

De familie Vandecasteele en het West-Vlaams Rood: ze delen een...

Lees meer
close menu