Blog
plus récent
Week van de korte keten 14/05-22/05
Van 14 tem 22 mei vindt in Vlaanderen terug de 'Week van de korte keten' plaats. Tijdens die week vestigen we graag de aandacht op de smakelijke rijkdom van onze provincie en op het verhaal achter al die lekkere 'korte keten'producten. De ideale periode dus om ons West-Vlaams Rood rund en Menapii varken te ontdekken! West-Vlaams RoodOns ultiemterroir-rund van eigen streek! Gevoed met gras en lokaal geproduceerd voer. Deze runderen kalveren maar 2 tot 3 keer, want dat is belangrijk om goed vlees te verkrijgen. Pas na een zestal jaar zijn de dieren slachtrijp en levert het rund zijn typisch donkerrode vlees...

Recettes
Épaule d'agneau des Pyrénées à la méditerranéenne
Épaule d'agneau des Pyrénées à la méditerranéenne 4 P...
Plus
histoire
C'est l'heure de l'automne...
Les jours raccourcissent petit à petit, ce qui annonce l’arrivée... Plus
Recettes
Ris de veau à l'ai noire et au jus de champignons des bois
1. Plongez les ris de veau dans de l’eau salée,... Plus
Recettes