Blog
plus récent
Conseil de cuisson : Dinde ou chapon farci
Een van de sterren van de feesttafel is de sappige kalkoen of kapoen, prachtig gebraden en met een knapperige korst. Maar hoe zorg je ervoor dat je vogel perfect gaar en mals is? Geen zorgen, wij hebben de tips en trucs om de gaartijd feilloos in te schatten.
Recettes
Conseil de cuisson : Dinde ou chapon farci
Een van de sterren van de feesttafel is de sappige kalkoen... Plus
Recettes
RECEPT: Le lapin de retour - un délicieux classique du jeu
De hazenrug, een koninklijk stuk wild, laat culinaire harten sneller... Plus
Recettes
Filet de chevreuil à la sauce de gibier
L'allure gracieuse du chevreuil reflète la grâce et la finesse... Plus
Recettes
RECETTE: Faisan Fine Champagne
Met zijn natuurlijke gratie en onderscheidende smaakprofiel voegt de fazant luxe... Plus
Recettes
Wilde eend met wortelpuree en groentjes
Een hartig gerecht met ovengebraden wilde eend, zachte wortelpuree en... Plus
Recettes