Pasta 'Nduja

Benodigdheden
Voor 2 personen
- 200g spaghetti
- 50g Nduja
- 1 blik tomatenblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine ui, fijngehakt
- 2el olijfolie
- 50g Parmezaanse kaas
- Handvol verse basilicum
- Peper & zout
Ons recept
Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en smaakvolle specialiteit afkomstig uit het zonnige Calabrië (Italië).
Deze gedroogde, smeerbare worst wordt gemaakt van het Menapische varken volgens een authentiek recept van Dierendonck, een naam die staat voor ambacht en kwaliteit.
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook zachtjes.
- Voeg de Nduja toe (haal uit de darm) en laat deze smelten.
Roer goed door. - Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus 10 min pruttelen.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de pasta toe en meng goed.
- Dresseer in diepe borden.
Afwerking
Garneer de pasta met de geraspte Parmezaanse kaas en enkele verse blaadjes basilicum.
0 reacties
Gebruikte producten

