Pasta Carbonara
                
                  
                  
                  
                
                  
                    
                  
                  
                  
                
              Benodigdheden
Voor 4 personen
- 
500g pasta
 - 
250g Guanciale
 - 
4 eieren
 - 
200g parmezaan
 - 
Peper & zout
 
Ons recept
Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige, fluweelzachte saus met krokante guanciale, zorgvuldig bereid van Menapii-varkens. 
Afgewerkt met een vleugje zwarte peper en vers geraspte Parmezaanse kaas, biedt dit klassieke gerecht een verfijnde smaakbeleving die traditie en kwaliteit samenbrengt."
Bereiding
- Breng een grote pan water aan de kook. Voeg een snuifje zout toe.
 - Snijd de Guanciale in blokjes of reepjes. (ca. 1cm)
 - Bak de Guanciale op een middelhoog vuur krokant. (ca 5 à 7 min)
Het is niet nodig om extra vetstof toe te voegen. - Kook de pasta al dente, bewaar een kopje kookwater.
 - Klop intussen de eierdooiers los en vermeng met de Parmezaanse kaas. 
Kruid af me zwarte peper. - Meng de pasta met de Guanciale en voeg een scheutje kookwater toe.
 - Haal van het vuur en voeg het mengsel van ei en Parmezaan toe.