Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Recept

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 500g pasta 

  • 250g Guanciale

  • 4 eieren

  • 200g parmezaan 

  • Peper & zout

Ons recept

Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige, fluweelzachte saus met krokante guanciale, zorgvuldig bereid van Menapii-varkens. 
Afgewerkt met een vleugje zwarte peper en vers geraspte Parmezaanse kaas, biedt dit klassieke gerecht een verfijnde smaakbeleving die traditie en kwaliteit samenbrengt."

 

Bereiding

 

    • Breng een grote pan water aan de kook. Voeg een snuifje zout toe. 
    • Snijd de Guanciale in blokjes of reepjes. (ca. 1cm) 
    • Bak de Guanciale op een middelhoog vuur krokant. (ca 5 à 7 min)
      Het is niet nodig om extra vetstof toe te voegen. 
    • Kook de pasta al dente, bewaar een kopje kookwater. 
    • Klop intussen de eierdooiers los en vermeng met de Parmezaanse kaas. 
      Kruid af me zwarte peper. 
    • Meng de pasta met de Guanciale en voeg een scheutje kookwater toe.
    • Haal van het vuur en voeg het mengsel van ei en Parmezaan toe. 

 


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Gebruikte producten

Kit Pasta Carbonara met Guanciale
Minder dan 10 in stock
Spaghetti 'La Campofilone'
Nieuw Minder dan 10 in stock
Spaghetti 'La Campofilone'
€5,50
Shop nu

Verwante recepten

Opgevulde kalkoen of kapoen

Recept

Opgevulde kalkoen of kapoen

Een van de sterren van de feesttafel is de sappige kalkoen... Lees meer
Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

Recept

Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

De hazenrug, een koninklijk stuk wild, laat culinaire harten sneller... Lees meer
Hertenkalf met wildsaus

Recept

Hertenkalf met wildsaus

Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meer
close menu