Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Recept

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 500g pasta 

  • 250g Guanciale

  • 4 eieren

  • 200g parmezaan 

  • Peper & zout

Ons recept

Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige, fluweelzachte saus met krokante guanciale, zorgvuldig bereid van Menapii-varkens. 
Afgewerkt met een vleugje zwarte peper en vers geraspte Parmezaanse kaas, biedt dit klassieke gerecht een verfijnde smaakbeleving die traditie en kwaliteit samenbrengt."

 

Bereiding

 

    • Breng een grote pan water aan de kook. Voeg een snuifje zout toe. 
    • Snijd de Guanciale in blokjes of reepjes. (ca. 1cm) 
    • Bak de Guanciale op een middelhoog vuur krokant. (ca 5 à 7 min)
      Het is niet nodig om extra vetstof toe te voegen. 
    • Kook de pasta al dente, bewaar een kopje kookwater. 
    • Klop intussen de eierdooiers los en vermeng met de Parmezaanse kaas. 
      Kruid af me zwarte peper. 
    • Meng de pasta met de Guanciale en voeg een scheutje kookwater toe.
    • Haal van het vuur en voeg het mengsel van ei en Parmezaan toe. 

 


0 comments


Leave a comment

Please note: comments need to be approved before they can be published

Products

Kit Pasta Carbonara with Guanciale
Less than 10 in stock
Spaghetti 'La Campofilone'
Nieuw Less than 10 in stock
Spaghetti 'La Campofilone'
€5,50
Shop now

Related recipes

Pasta Nduja

Recept

Pasta Nduja

Meet our Nduja, a unique and flavorful... Read more
Escalope alla Milanese

Recept

Escalope alla Milanese

Escalope alla Milanese met La Campofilone-pasta

Read more

Burger Bun with Confit Shortrib in Korean Glaze and Coleslaw

Recept

Burger Bun with Confit Shortrib in Korean Glaze and Coleslaw

This is Read more
close menu