Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte
Recept

Benodigdheden

  • Boter of vet
  • peper en zout
  • stuk vlees naar keuze
  • 1 à 2 sjalotjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 dl runderfond

Bereidingswijze

  1. Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C.
  2. Kruid het vlees met peper en zout.
  3. Smelt de boter of het vet in een hete pan en bak het vlees 3 min. langs elke kant op een hoog vuur.
  4. Stoof in een andere pan de fijngesneden sjalot.
  5. Haal het vlees uit de pan en blus de pan met de fond en rode wijn. Laat inkoken en voeg de sjalot toe.
  6. Kruid af met peper en zout.

Gebruikte producten

DIERENDONCK-WEBSHOP_BAVETTE
Bavette 2 reviews
€16,00
Shop nu
Verse Kraai - Onglet
Minder dan 10 in stock
Verse Kraai - Onglet 3 reviews
€10,25
Shop nu
Platte Kraai
Minder dan 10 in stock
Platte Kraai 5 reviews
€11,00
Shop nu

Verwante recepten

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze 4 P...

Lees meer
Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

Recept

Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

WHAT (2P) • 500 g kalfszwezeriken...

Lees meer
Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

Recept

Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

2 shortribs 300 g zure room Sap van...

Lees meer
close menu