Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte
Recept

Benodigdheden

  • Boter of vet
  • peper en zout
  • stuk vlees naar keuze
  • 1 à 2 sjalotjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 dl runderfond

Bereidingswijze

  1. Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C.
  2. Kruid het vlees met peper en zout.
  3. Smelt de boter of het vet in een hete pan en bak het vlees 3 min. langs elke kant op een hoog vuur.
  4. Stoof in een andere pan de fijngesneden sjalot.
  5. Haal het vlees uit de pan en blus de pan met de fond en rode wijn. Laat inkoken en voeg de sjalot toe.
  6. Kruid af met peper en zout.

Gebruikte producten

DIERENDONCK-WEBSHOP_BAVETTE
Bavette West-Vlaams Rood
€13,00
Shop nu
Verse Kraai - Onglet
Verse Kraai - Onglet 2 reviews
€8,90
Shop nu
Platte Kraai
Platte Kraai 4 reviews
€8,90
Shop nu

Verwante recepten

Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Recept

Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Hendrik's receptje om een witte pens nog net die extra... Lees meer
Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Recept

Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Ingrediënten: 2 piepkuikens 4 brochettestokjes 2dl olijfolie Kruiden:...

Lees meer
Pulled Lamb Burger

Recept

Pulled Lamb Burger

Maak van je heerlijk pulled lamb vlees een fenomenaal lekkere... Lees meer
close menu