Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte
Recept

Benodigdheden

  • Boter of vet
  • peper en zout
  • stuk vlees naar keuze
  • 1 à 2 sjalotjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 dl runderfond

Bereidingswijze

  1. Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C.
  2. Kruid het vlees met peper en zout.
  3. Smelt de boter of het vet in een hete pan en bak het vlees 3 min. langs elke kant op een hoog vuur.
  4. Stoof in een andere pan de fijngesneden sjalot.
  5. Haal het vlees uit de pan en blus de pan met de fond en rode wijn. Laat inkoken en voeg de sjalot toe.
  6. Kruid af met peper en zout.

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Gebruikte producten

DIERENDONCK-WEBSHOP_BAVETTE
Bavette 2 reviews
€16,00
Shop nu
Verse Kraai - Onglet
Minder dan 10 in stock
Verse Kraai - Onglet 3 reviews
€10,60
Shop nu
Platte Kraai
Minder dan 10 in stock
Platte Kraai 5 reviews
€11,10
Shop nu

Verwante recepten

Hutsepot van mama Anneke

Recept

Hutsepot van mama Anneke

Wie kan de geur van een vers gemaakte hutsepot vergeten? Als... Lees meer
Lamsschouder uit de Pyreneeën

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Rillette van eend en varken met salie

Recept

Rillette van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
close menu