RECEPT: Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

RECEPT: Bavette, Platte Kraai en Spinnekop à l'echalotte

WHAT 

  • Boter of vet
  • peper en zout
  • stuk vlees naar keuze
  • 1 à 2 sjalotjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 dl runderfond

HOW

  • Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C.
  • Kruid het vlees met peper en zout.
  • Smelt de boter of het vet in een hete pan en bak het vlees 3 min. langs elke kant op een hoog vuur.
  • Stoof in een andere pan de fijngesneden sjalot.
  • Haal het vlees uit de pan en plus de pan met de fond en rode wijn. Laat inkoken en voeg de sjalot toe.
  • Kruid af met peper en zout.

Ouder artikel Recenter artikel

close menu