Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Recettes

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 500g pasta 

  • 250g Guanciale

  • 4 eieren

  • 200g parmezaan 

  • Peper & zout

Ons recept

Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige, fluweelzachte saus met krokante guanciale, zorgvuldig bereid van Menapii-varkens. 
Afgewerkt met een vleugje zwarte peper en vers geraspte Parmezaanse kaas, biedt dit klassieke gerecht een verfijnde smaakbeleving die traditie en kwaliteit samenbrengt."

 

Bereiding

 

    • Breng een grote pan water aan de kook. Voeg een snuifje zout toe. 
    • Snijd de Guanciale in blokjes of reepjes. (ca. 1cm) 
    • Bak de Guanciale op een middelhoog vuur krokant. (ca 5 à 7 min)
      Het is niet nodig om extra vetstof toe te voegen. 
    • Kook de pasta al dente, bewaar een kopje kookwater. 
    • Klop intussen de eierdooiers los en vermeng met de Parmezaanse kaas. 
      Kruid af me zwarte peper. 
    • Meng de pasta met de Guanciale en voeg een scheutje kookwater toe.
    • Haal van het vuur en voeg het mengsel van ei en Parmezaan toe. 

 


0 commentaires


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Produits utilisés

Kit Pasta Carbonara avec Guanciale
Moins de 10 en stock
Spaghetti 'La Campofilone'
Nieuw Moins de 10 en stock
Spaghetti 'La Campofilone'
€5,50
Shop now

Recettes associées

Escalope alla Milanese

Recettes

Escalope alla Milanese

Escalope alla Milanese met La Campofilone-pasta

Plus

Burger au shortrib confit, laqué à la Coréenne et Salade de chou

Recettes

Burger au shortrib confit, laqué à la Coréenne et Salade de chou

C’est le burger de... Plus
Geroosterde mergpijp met gremolata en dungesneden bavette

Recettes

Geroosterde mergpijp met gremolata en dungesneden bavette

Laat je verleiden door de diepe, romige smaak... Plus
close menu