Escalope alla Milanese

Escalope alla Milanese
Recettes

Benodigdheden

Voor 4 personen

  • 400g spaghetti

  • 4 kalfsschnitzels

  • 800g tomatenblokjes

  • 1 ui

  • 1 teentje knoflook 

  • 2el tomatenpuree

  • 2el olijfolie

  • 1tl suiker

  • 1tl Italiaanse kruiden

  • 80g Parmezaanse kaas

  • Peper & zout
  • Verse basilicum 

 

 

Ons recept

Met onze mals gesneden kalfsschnitzels en de ambachtelijke eierpasta van La Campofilone haal je de basis in huis voor een authentieke escalope alla milanese.

Bak de schnitzels goudbruin in roomboter en serveer ze met een schijfje citroen, terwijl je de pasta al dente kookt en afwerkt met wat roomboter, salie en een royale snuf Parmezaanse kaas. In minder dan 30 minuten zet je zo een klassieker op tafel die smaakt alsof hij rechtstreeks uit Milaan komt.

Met deze combinatie breng je eenvoud, traditie en kwaliteit samen — ideaal voor een snelle doordeweekse maaltijd of een verfijnd diner met gasten.

Bereiding

    • Verhit 2el olijfolie en fruit de fijngesnipperde ui en knoflook.
    • Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, suiker, peper & zout en Italiaanse kruiden toe. Laat ca. 10min zachtjes sudderen. 
    • Kook de spaghetti al dente in gezouten water en bewaar een kopje kookvocht. 
    • Bak de gepaneerde kalfsschnitzels in hete olie goudbruin tot ze een mooi krokante korst hebben. 
    • Meng de pasta met de tomatensaus en voeg eventueel wat van het kookvocht toe. 
    • Serveer de pasta met de kalfsschnitzels, werk af met Parmezaan en verse basilicum.

 


0 commentaires


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Produits utilisés

Escalopes à la viennoise
Escalopes à la viennoise 7 reviews
€19,50
Shop now
Spaghetti 'La Campofilone'
Nieuw Moins de 10 en stock
Spaghetti 'La Campofilone'
€5,50
Shop now

Recettes associées

Pasta Carbonara

Recettes

Pasta Carbonara

Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige,... Plus
Burger au shortrib confit, laqué à la Coréenne et Salade de chou

Recettes

Burger au shortrib confit, laqué à la Coréenne et Salade de chou

C’est le burger de... Plus
Geroosterde mergpijp met gremolata en dungesneden bavette

Recettes

Geroosterde mergpijp met gremolata en dungesneden bavette

Laat je verleiden door de diepe, romige smaak... Plus
close menu