Kapblog
Nieuwste
Pasta 'Nduja
Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en smaakvolle specialiteit afkomstig uit het zonnige Calabrië (Italië).
Deze gedroogde, smeerbare worst wordt gemaakt van het Menapische varken volgens een authentiek recept van Dierendonck, een naam die staat voor ambacht en kwaliteit.

Recept
Pasta Carbonara
Onze pasta carbonara is een eerbetoon aan puur vakmanschap: romige,... Lees meer
Verhaal
Het Verhaal van 'La Campofilone'
De pasta's van 'La Campofilone' passen perfect binnen de filosofie... Lees meer
Recept
Geroosterde mergpijp met gremolata en dungesneden bavette
Laat je verleiden door de diepe, romige smaak... Lees meer
Recept
Geroosterde wortels met yoghurt
Zacht geroosterde wortels, langzaam gekaramelliseerd in de oven... Lees meer
Recept
Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing
Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Verhaal
Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende
Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de...
Lees meer