Kapblog

Nieuwste

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de overname aan van de gerenommeerde poelier Huis Laleman in Oostende. Het vernieuwde Atelier Dierendonck opent in mei 2025 op het Mijnplein, waar Huis Laleman na 104 jaar vorige zomer de deuren sloot. Hendrik Dierendonck ziet in Oostende een unieke kans. “De combinatie van stad en kust, het bruisende karakter in zomer én winter, maakt het een perfecte locatie om onze filosofie verder uit te dragen.” “Het openen van een nieuwe beenhouwerij in deze tijd lijkt misschien gedurfd,” zegt Hendrik. “Maar er is opnieuw vraag naar échte slagers die kwaliteit en...

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Verhaal

Dierendonck breidt uit - Overname huis Laleman in Oostende

Oostende, 20 maart 2025 – Slagerij Dierendonck kondigt de...

Lees meer
Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Lam van de Lozère

Verhaal

Lam van de Lozère

Een tijdje geleden werden mijn vader en ik uitgenodigd om... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Verhaal

Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Nostalgie en innovatie. Groeien en limiteren. Terugkeren en vooruitgaan. Op... Lees meer
Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Verhaal

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Ik ga nooit een restaurant openen!” Het is al even... Lees meer
Het verhaal van Rubia Gallega

Verhaal

Het verhaal van Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Lees meer
Het verhaal van onze crémeux de boeuf

Verhaal

Het verhaal van onze crémeux de boeuf

Onze crémeux de boeuf is een entrecote, een met veel zorg geselecteerde... Lees meer
Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Verhaal

Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Ambacht, terroir & passie zijn bij Dierendonck key, maar innoveren... Lees meer
close menu