Kapblog

Nieuwste

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag In mijn beginjaren ging ik als slager steeds op zoek naar nieuwe producten. Door op ontdekking te gaan, ben ik de klassiekers meer dan ooit gaan respecteren. Ik koos er dan ook voor om de traditionele recepten van mijn moeder Anneke op punt te zetten en de mogelijkheden tot innovatie te verkennen. Nu zetten we deze heerlijke klassiekers op tafel zoals ik ze zelf het liefst proef. Bereid met de beste terroirproducten, dagverse ingrediënten en met respect voor de ambachtelijke receptuur. Van het veld naar onze stoof We selecteren ons vlees en onze...

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

Verhaal

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag In mijn...

Lees meer
What you Swet is what you get!

Verhaal

What you Swet is what you get!

What you Swet is what you get Het zijn de... Lees meer
Lam van de Lozère

Verhaal

Lam van de Lozère

Afhankelijk van de jaargetijden wisselen we lam uit Zeeland, de...

Lees meer
Tijd voor de herfst...

Verhaal

Tijd voor de herfst...

Met het langzaam korten van de dagen kondigt de... Lees meer
Heerlijk wild van bij ons!

Verhaal

Heerlijk wild van bij ons!

De mooie herfstperiode met zijn wild is weer aangebroken, Dierendonck...

Lees meer
Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Het verhaal van Rubia Gallega

Verhaal

Het verhaal van Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Lees meer
Hendrik's witte pensen

Verhaal

Hendrik's witte pensen

Aan pensen is niets ingewikkelds. Bij bloedpens moet...

Lees meer
Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Verhaal

Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Crémeux de boeuf of gedroogde entrecôte... machtig verhaal! Lees meer
close menu