Kapblog

Nieuwste

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet en je beroep met de nodige trots en passie uitoefent, ben je steeds op zoek naar iets anders, iets beters, iets vernieuwends. Het is misschien raar dat je daarvoor als beenhouwer of kweker terug moet grijpen naar iets van heel lang geleden. En toch is het zo. Een stap terugzetten, even resetten, om weer iets te kunnen opbouwen.
Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Het verhaal van Rubia Gallega

Verhaal

Het verhaal van Rubia Gallega

Zo’n twaalf jaar geleden introduceerde mijn Belgisch-Spaanse vriend Jean-Paul... Lees meer
Hendrik's witte pensen

Verhaal

Hendrik's witte pensen

Aan pensen is niets ingewikkelds. Bij bloedpens moet...

Lees meer
Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Verhaal

Het verhaal van onze Crémeux de Boeuf

Crémeux de boeuf of gedroogde entrecôte... machtig verhaal! Lees meer
Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Verhaal

Een innovatie by Hendrik Dierendonck

Dat beenhouwer zijn een ambacht is, hoef ik je niet te...

Lees meer
Heerlijk wild van bij ons!

Verhaal

Heerlijk wild van bij ons!

De mooie herfstperiode met zijn wild is weer aangebroken, Dierendonck...

Lees meer
Rijpen van vlees, het is iets nieuws

Verhaal

Rijpen van vlees, het is iets nieuws

Vlees moet rijpen, maar niet lang... Vier tot zes weken...

Lees meer
OEDSLACH - Dé smaak van vroeger

Verhaal

OEDSLACH - Dé smaak van vroeger

Het ultieme en beste stuk vlees hebben wij Oedslach® genoemd,...

Lees meer
close menu