Kapblog

Nieuwste

Heerlijk wild van bij ons!

Bij Dierendonck kijken we reikhalzend uit naar deze periode van overvloed, waarin we ons kunnen omringen met de beste herfstspecialiteiten. Onze vaste jagers en vrienden uit de Ardennen voorzien ons van het mooiste en meest smaakvolle wild.
Heerlijk wild van bij ons!

Verhaal

Heerlijk wild van bij ons!

Bij Dierendonck kijken we reikhalzend uit naar deze periode van... Lees meer
Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Verhaal

Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Nostalgie en innovatie. Groeien en limiteren. Terugkeren en vooruitgaan. Op... Lees meer
Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist

Verhaal

Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist

In een historische primeur zal het mondaine Knokke-Heist op 29... Lees meer
Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Verhaal

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Ik ga nooit een restaurant openen!” Het is al even... Lees meer
Week van de Korte Keten

Verhaal

Week van de Korte Keten

In mei vindt opnieuw de “Week van de Korte Keten”... Lees meer
ceci est passata!

Verhaal

ceci est passata!

"ceci est passata" past perfect binnen de filosofie waar ik... Lees meer
Lam van de Lozère

Verhaal

Lam van de Lozère

Een tijdje geleden werden mijn vader en ik uitgenodigd om... Lees meer
close menu