Kapblog

Nieuwste

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze 4 P 750 g lamsschouder uit de Pyreneeën, met been Peper uit de molen & Grof zeezout Zachte olijfolie Salie Rozemarijn Een paar tenen look 100 g kerstomaatjes 1 courgette 1 venkel Laurier En wat extra tijd… HOW Leg de lamsschouder in een stoofpot of een braadslede met olijfolie, peper, zout, salie, rozemarijn, laurier en een paar grof geplette tenen look. Plaats de lamsschouder 2 uur in een voorverwarmde oven van 90 graden. Snij ondertussen de courgette en venkel fijn. Verhoog na 2 uur de temperatuur naar 110...

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze

Lamsschouder uit de Pyreneeën op Mediterrane wijze 4 P...

Lees meer
Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

Recept

Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

WHAT (2P) • 500 g kalfszwezeriken...

Lees meer
Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

Recept

Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

2 shortribs 300 g zure room Sap van...

Lees meer
RECEPT: Hertenkalf met wildsaus

Recept

RECEPT: Hertenkalf met wildsaus

WHAT (2P) 50 g boter 20 g grove...

Lees meer
RECEPT: Fazant Fine Champagne

Recept

RECEPT: Fazant Fine Champagne

WHAT (2P) 1 fazant 1 Petit Suisse 300...

Lees meer
RECEPT: Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

Recept

RECEPT: Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

WHAT (2P): 50 g boter 20 g grove...

Lees meer
Baktip: Opgevulde kalkoen of kapoen

Recept

Baktip: Opgevulde kalkoen of kapoen

-split-item-bereidwijze- Opgevulde kalkoen of kapoen Oven voorverwarmen op...

Lees meer
Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Recept

Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon

Hendrik's receptje om een witte pens nog net die extra... Lees meer
Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Recept

Barbecuerecept: Gevlinderde kip à la Dierendonck

Ingrediënten: 2 piepkuikens 4 brochettestokjes 2dl olijfolie Kruiden:...

Lees meer
close menu