Kapblog
Nieuwste
Pasta 'Nduja
Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en smaakvolle specialiteit afkomstig uit het zonnige Calabrië (Italië).
Deze gedroogde, smeerbare worst wordt gemaakt van het Menapische varken volgens een authentiek recept van Dierendonck, een naam die staat voor ambacht en kwaliteit.
Recept
Verse pulled lamb burger
Duik in de traditie van slow cooking met onze pulled lamb... Lees meerRecept
Witte pensen met geflambeerde appelcompote
Witte worst, ook wel witte pens of ‘boudin blanc’... Lees meerRecept
Hertenkalf met wildsaus
Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meerRecept
Rillettes van eend en varken met salie
Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meerRecept
Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons
Kalfszwezeriken, een vaak miskende en ondergewaardeerde delicatesse die velen nog... Lees meerRecept
Ragù met venkel en 'ceci est passata'
Ragù met venkel en de heerlijke "ceci est passata" van... Lees meerRecept
Tartaar van rund met merg
Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meerRecept