Kapblog
Nieuwste
Pasta 'Nduja
Maak kennis met onze 'Nduja', een uniek en smaakvolle specialiteit afkomstig uit het zonnige Calabrië (Italië).
Deze gedroogde, smeerbare worst wordt gemaakt van het Menapische varken volgens een authentiek recept van Dierendonck, een naam die staat voor ambacht en kwaliteit.

Recept
Verse pulled lamb burger
Duik in de traditie van slow cooking met onze pulled lamb... Lees meer
Recept
Pulled Lamb Burger
Maak van je heerlijk pulled lamb vlees een fenomenaal lekkere... Lees meer
Recept
Witte pensen met geflambeerde appelcompote
Witte worst, ook wel witte pens of ‘boudin blanc’... Lees meer
Recept
Rillettes van eend en varken met salie
Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Recept
Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons
Kalfszwezeriken, een vaak miskende en ondergewaardeerde delicatesse die velen nog... Lees meer
Recept
Witte pens Carcasse met fregola, tijm en crème van dragon
Een eigen visie op de klassieke, witte pens,... Lees meer
Recept