Kapblog

Nieuwste

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit de Pyreneeën op hun best. Met dit receptje komt deze delicatesse pas echt tot zijn recht. Simple and slow, heerlijk!
Lamsschouder uit de Pyreneeën

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Rillette van eend en varken met salie

Recept

Rillette van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
RECEPT: Tartaar van rund met merg

Recept

RECEPT: Tartaar van rund met merg

Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Recept

RECEPT: Hâte levée en z'n sandwich

Hâte Levée is een varkensbuik, opgerold met heerlijke verse kruiden... Lees meer
RECEPT: Filet Pur in zoutkorst met Choronsaus

Recept

RECEPT: Filet Pur in zoutkorst met Choronsaus

VOOR DE FILET PUR: 1 kg Filet Pur Holstein...

Lees meer
RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntsausje

Recept

RECEPT: Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntsausje

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

Recept

Kalfszwezerik met zwarte look en jus van boschampignons

WHAT (2P) • 500 g kalfszwezeriken...

Lees meer
Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

Recept

Recept: Shortribs met zure room en kikkererwten

2 shortribs 300 g zure room Sap van...

Lees meer
RECEPT: Hertenkalf met wildsaus

Recept

RECEPT: Hertenkalf met wildsaus

WHAT (2P) 50 g boter 20 g grove...

Lees meer
close menu