Kapblog

Nieuwste

Hertenkalf met wildsaus

Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept is een eerbetoon aan de rijke traditie van wildgerechten in de Belgisch-Franse culinaire wereld.
Hertenkalf met wildsaus

Recept

Hertenkalf met wildsaus

Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meer
Rillettes van eend en varken met salie

Recept

Rillettes van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons

Recept

Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons

Kalfszwezeriken, een vaak miskende en ondergewaardeerde delicatesse die velen nog... Lees meer
Ragù met venkel en 'ceci est passata'

Recept

Ragù met venkel en 'ceci est passata'

Ragù met venkel en de heerlijke "ceci est passata" van... Lees meer
Tartaar van rund met merg

Recept

Tartaar van rund met merg

Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Recept

Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Hutsepot van mama Anneke

Recept

Hutsepot van mama Anneke

Wie kan de geur van een vers gemaakte hutsepot vergeten?... Lees meer
Lamsschouder uit de Pyreneeën

Recept

Lamsschouder uit de Pyreneeën

Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Hâte levée en z'n sandwich

Recept

Hâte levée en z'n sandwich

Hâte Levée is een varkensbuik, opgerold met heerlijke verse kruiden... Lees meer
close menu