Kapblog

Nieuwste

Verse pulled lamb burger

Duik in de traditie van slow cooking met onze pulled lamb burgers, een moderne ode aan de kookkunsten van onze voorouders, waarbij vlees zachtjes van het bot wordt getrokken om te genieten. Een fris gerecht vol rijke, complexe smaken.
Verse pulled lamb burger

Recept

Verse pulled lamb burger

Duik in de traditie van slow cooking met onze pulled lamb... Lees meer
Witte pensen met geflambeerde appelcompote

Recept

Witte pensen met geflambeerde appelcompote

Witte worst, ook wel witte pens of ‘boudin blanc’... Lees meer
Hertenkalf met wildsaus

Recept

Hertenkalf met wildsaus

Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meer
Rillettes van eend en varken met salie

Recept

Rillettes van eend en varken met salie

Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons

Recept

Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons

Kalfszwezeriken, een vaak miskende en ondergewaardeerde delicatesse die velen nog... Lees meer
Ragù met venkel en 'ceci est passata'

Recept

Ragù met venkel en 'ceci est passata'

Ragù met venkel en de heerlijke "ceci est passata" van... Lees meer
Tartaar van rund met merg

Recept

Tartaar van rund met merg

Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Recept

Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing

Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Hutsepot van mama Anneke

Recept

Hutsepot van mama Anneke

Wie kan de geur van een vers gemaakte hutsepot vergeten?... Lees meer
close menu