Kapblog
Nieuwste
Hertenkalf met wildsaus

Recept
Hertenkalf met wildsaus
Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meer
Recept
Rillettes van eend en varken met salie
Rillettes in een terrine is iets om met je vrienden... Lees meer
Recept
Kalfszwezeriken met zwarte look en jus van boschampignons
Kalfszwezeriken, een vaak miskende en ondergewaardeerde delicatesse die velen nog... Lees meer
Recept
Ragù met venkel en 'ceci est passata'
Ragù met venkel en de heerlijke "ceci est passata" van... Lees meer
Recept
Tartaar van rund met merg
Voor tartaar geef ik de voorkeur aan bavette, het heeft... Lees meer
Recept
Kefta met koolrabisalade en yoghurt-muntdressing
Kefta van lamsgehakt met een salade en heerlijk fris yoghurt-muntsausje... Lees meer
Recept
Hutsepot van mama Anneke
Wie kan de geur van een vers gemaakte hutsepot vergeten?... Lees meer
Recept
Lamsschouder uit de Pyreneeën
Tussen 15 november en 15 december zijn de melklammetjes uit... Lees meer
Recept