Kapblog

Nieuwste

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

Benodigdheden OEDSLACH - Porterhouse (500g per persoon) Bereidwijze Verwarm het vlees, naargelang de dikte, een uurtje in een heteluchtoven op 50 °C. Zet je oven op een kier, zodat er ventilatie is. Dit levert bij het bakken een krokant korstje op. Kruid het vlees daarna met grof zeezout en peper. Masseer lichtjes in. Bak of grill 3 à 4 minuten aan elke kant op een hoog vuur, naargelang de dikte. Haal het been eraf en bak nog eens 30 seconden aan elke kant. Versnijd het vlees in sneetjes en werk af...

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

Tips & Tricks

BAKTIP: Côte à l'os façon Hendrik

Benodigdheden OEDSLACH - Porterhouse...

Lees meer
Kweker in de kijker - Noël Vandecasteele

Tips & Tricks

Kweker in de kijker - Noël Vandecasteele

De familie Vandecasteele en het West-Vlaams Rood: ze delen een...

Lees meer

Welkom bij Dierendonck

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Claim je korting

close menu