Gerijpt Vlees

Vlees moet rijpen, maar niet te lang.

Vier tot zes weken voor een mooie côte à l'os. 
Lekker vlees is als een grote wijn of goede kaas, je moet ervan genieten als het op zijn top is. En een echte slager, een vakman, die kent dat moment, die weet wanneer het vlees op zijn best is. 

 

DIERENDONCKWEBSHOP-SIMENTHALCOTEALOS
Simmental de Bavière 2 reviews
Vanaf €32,50
Shop nu
Gerijpt vlees DIERENDONCK-WEBSHOP_HOLSTEIN
Holstein 6 reviews
Vanaf €26,50
Shop nu
Normande
Normande
Vanaf €32,50
Shop nu
West-Vlaams Rood - Côte à l'os 1,2kg
West-Vlaams Rood 11 Reviews
Vanaf €31,00
Shop nu
Hereford
Hereford
Vanaf €21,50
Shop nu
OEDSLACH - ode aan m'n vader
OEDSLACH - ode aan m'n vader 15 Reviews
Vanaf €26,25
Shop nu
Hendrik's Degustatiebox - Gerijpt vlees
Hendrik's Degustatiebox - Gerijpt vlees 3 reviews
€250,00
Shop nu
DIERENDONCKWEBSHOP-BLACKANGUS-COTEALOS
Black Angus
€60,50
Shop nu
Rubia Gallega
Rubia Gallega 3 Reviews
€97,50
Shop nu
close menu