De keuken van ons moeder, een ode aan traditie
De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag
In mijn beginjaren ging ik als beenhouwer steeds op zoek naar nieuwe producten. Door op ontdekking te gaan, ben ik de klassiekers meer dan ooit gaan respecteren. Ik koos er dan ook voor om de traditionele recepten van mijn moeder Anneke op punt te zetten en de mogelijkheden tot innovatie te verkennen.
Nu zetten we deze heerlijke klassiekers op tafel zoals ik ze zelf het liefst proef. Bereid met de beste terroirproducten, een passie voor smaakvolle, dagverse ingrediënten en met respect voor de ambachtelijke receptuur.
Van het veld naar onze stoof
We selecteren ons vlees en onze groenten bij producenten die volgens dezelfde ethiek werken: 'minder, maar beter'. We kiezen dus steevast voor producten met een zo kort mogelijke keten. Zo creëren we altijd verse smaken én herleiden we de impact op onze leefomgeving tot een minimum. Al onze gerechten worden met verse hoeveboter en -room bereid.
Vers & duurzaam
We verpakken al onze gerechten zoals ons grootmoeder het deed. Ze worden op natuurlijke wijze gepasteuriseerd en verpakt bij een temperatuur van meer dan 84 graden. Ten slotte laten we de gerechten zo snel mogelijk afkoelen. Op die manier garanderen we pure producten die hun voedingswaarde optimaal behouden. Uiteraard zijn als onze verpakkingen volledig recycleerbaar.
Nous sommes clients depuis que Mr Raymond avait son ancienne boucherie ! La qualité ne s’est jamais reniée ! C’est une denrée rare … profitons en de manière raisonnée comme il nous l’a toujours enseigné . Merci encore !