De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie
Verhaal

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag

In mijn beginjaren ging ik als beenhouwer steeds op zoek naar nieuwe producten. Door op ontdekking te gaan, ben ik de klassiekers meer dan ooit gaan respecteren. Ik koos er dan ook voor om de traditionele recepten van mijn moeder Anneke op punt te zetten en de mogelijkheden tot innovatie te verkennen.

Nu zetten we deze heerlijke klassiekers op tafel zoals ik ze zelf het liefst proef. Bereid met de beste terroirproducten, een passie voor smaakvolle, dagverse ingrediënten en met respect voor de ambachtelijke receptuur.

Van het veld naar onze stoof

We selecteren ons vlees en onze groenten bij producenten die volgens dezelfde ethiek werken: 'minder, maar beter'. We kiezen dus steevast voor producten met een zo kort mogelijke keten. Zo creëren we altijd verse smaken én herleiden we de impact op onze leefomgeving tot een minimum. Al onze gerechten worden met verse hoeveboter en -room bereid.

Vers & duurzaam

We verpakken al onze gerechten zoals ons grootmoeder het deed. Ze worden op natuurlijke wijze gepasteuriseerd en verpakt bij een temperatuur van meer dan 84 graden. Ten slotte laten we de gerechten zo snel mogelijk afkoelen. Op die manier garanderen we pure producten die hun voedingswaarde optimaal behouden. Uiteraard zijn als onze verpakkingen volledig recycleerbaar.


1 reactie


  • Nous sommes clients depuis que Mr Raymond avait son ancienne boucherie ! La qualité ne s’est jamais reniée ! C’est une denrée rare … profitons en de manière raisonnée comme il nous l’a toujours enseigné . Merci encore !

    Butaye op

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Gebruikte producten

Vol-au-vent
Minder dan 10 in stock
Vol-au-vent 20 Reviews
Vanaf €15,75
Shop nu
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Vanaf €11,95
Shop nu
Vlaamse Karbonaden
Minder dan 10 in stock
Vlaamse Karbonaden 3 Reviews
Vanaf €16,00
Shop nu
Kalfsblanquette
Kalfsblanquette 1 review
Vanaf €16,25
Shop nu

Uitgelicht product

Vol-au-vent
Minder dan 10 in stock
Vol-au-vent 20 Reviews
Vanaf €15,75
Shop nu

Verwante verhalen

Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Win een culinaire ervaring in Carcasse

Verhaal

Win een culinaire ervaring in Carcasse

In februari, toch wel de maand van de liefde,... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
close menu