Win een culinaire ervaring in Carcasse

Win een culinaire ervaring in Carcasse
Verhaal

Dat alles in de wereld van Dierendonck draait om ambacht, terroir en vooral passie hoef ik je allicht niet meer te vertellen. Onze passie voor het vlees en het vak zitten ons in het bloed. Maar daar stopt het niet, want die passie weerspiegelt zich ook buiten het professionele leven. Voor onze geliefden, onze partners in crime.

Deel in onze passie & win een sterrendiner

En dat geldt niet zomaar op 1 dag, maar elke dag opnieuw. In februari, toch wel de maand van de liefde, maken we dan ook graag even de tijd om misschien wel de essentie van het leven te vieren. Daarom maak je als trouwe klant vanaf vandaag kans op een onvergetelijk 5 gangendiner voor 2 personen in ons sterrenrestaurant Carcasse

Hoe kan je winnen?

Deze giveaway is onze manier om dankbaarheid te tonen voor je voortdurende vertrouwen en om je uit te nodigen voor een ervaring die de essentie van ons werk belichaamt.

Deelnemen doe je

 • vanaf 1 t.e.m. 28 februari, 23u59
 • bij iedere aankoop vanaf €150,
 • enkel en alleen op de webshop.
 • Online aankopen met afhalen in de winkel gelden ook als deelname.

Iedere aankoop brengt je een stap dichter bij een avond vol smaak en verfijning. Proef onze premium cuts, ambachtelijke worsten en burgers en de keuken van ons moeder of maak iemand erg gelukkig met een uniek geschenk. Terwijl maak je meteen kans op een geweldige luxe-ervaring in Carcasse.

De gelukkige winnaar wordt op 29 februari bekendgemaakt, dus wacht niet te lang. Wie weet zit jij binnenkort aan tafel in Carcasse voor een diner dat je nooit zult vergeten!

Carcasse*: waar ambacht centraal staat

In restaurant Carcasse wordt het vlees van Dierendonck rechtstreeks van de slagerij naar je bord gebracht. Onze filosofie van 'van kop tot staart' zorgt ervoor dat niets verloren gaat. Elk stuk vlees heeft een verhaal, en in Carcasse delen we dat graag met onze gasten. 

Onder leiding van Hendrik Dierendonck en chef Timon Michiels, behaalde Carcasse een eerste Michelinster, 14,5 op 20 in de gerenommeerde Gault&Millau gids en de titel van No° 4 World Best Steak restaurants. We beloven je dus een avond vol authentieke smaken en topkwaliteit vlees.

Ontdek Carcasse

Actievoorwaarden Deelname Giveaway

 1. Deelname: Deelname aan deze actie is mogelijk bij elke aankoop van €150 of meer op de Dierendonck webshop. Dit geldt voor zowel thuisbezorging als bij online aankoop met afhaling in een Dierendonck atelier. Aankopen in de fysieke ateliers komen hiervoor niet in aanmerking.

 2. Actieperiode: De actie loopt van 1 februari tot en met 28 februari, 29u59. Aankopen buiten deze periode komen niet in aanmerking voor de giveaway.

 3. Bekendmaking winnaar: De winnaar wordt willekeurig geloot uit alle geldige deelnames en bekendgemaakt op 29 februari. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd via de contactgegevens opgegeven bij de bestelling.

 4. Prijs: De prijs bestaat uit een diner voor 2 personen in het sterrenrestaurant Carcasse. Dit betreft een 5 gangendiner inclusief aperitief en koffie ter waarde van €250. Verdere details over het diner en de reservering worden rechtstreeks gecommuniceerd met de winnaar.

 5. Geen cash alternatief: De prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld of andere alternatieven.

 6. Voorbehoud van rechten: Dierendonck behoudt zich het recht voor om de actie te wijzigen, op te schorten of te annuleren indien omstandigheden dit vereisen.

 7. Persoonsgegevens: Door deel te nemen aan deze actie, stemt u ermee in dat Dierendonck uw gegevens mag gebruiken voor het beheren van deze actie.

 8. Aansprakelijkheid: Dierendonck is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of teleurstellingen die voortvloeien uit de deelname aan deze actie of het winnen van de prijs.

 9. Toepasselijk recht: Op deze actie is Belgisch recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze actie zullen exclusief worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

 10. Vragen en klachten: Voor vragen of klachten over de actie kunt u contact opnemen met Dierendonck via de contactgegevens vermeld op de website.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Verwante verhalen

Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Verhaal

Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Nostalgie en innovatie. Groeien en limiteren. Terugkeren en vooruitgaan. Op... Lees meer
close menu