Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel

Blijven innoveren: haal je online bestelling af in de winkel
Verhaal

Nostalgie en innovatie. Groeien en limiteren. Terugkeren en vooruitgaan. Op het eerste gezicht kunnen al deze tegenstellingen niet groter zijn. Maar toch. Toch representeren ze een na een waar Dierendonck voor staat. En waar Dierendonck vandaag voor staat… is verandering.

Terugkeren naar onze roots

Ik geloof dat innovatie soms ook inhoudt dat je terugkeert naar je roots, naar wat je heeft gemaakt tot wie je bent. In een wereld waarin snelheid vaak de bovenhand voert, neem ik nu een bewuste keuze om onze nose-to-tail filosofie te eren. 

Daarom draai ik de klok wat terug en zullen we onze producten niet langer aanbieden in de grotere supermarkten. In plaats daarvan verleggen we de focus opnieuw naar onze eigen ambachtelijke beenhouwerijen. Dit zijn de plekken waar mijn team en ik onze waarden echt kunnen delen. Een filosofie van kwaliteit boven kwantiteit, van respect voor het dier en het terroir boven de wil van de mens, van ambacht boven massaproductie. 

...maar toch blijven innoveren

Intussen kan je zelf blijven delen in onze passie en de ware smaak van traditie. Op onze webshop kan je namelijk je favoriete Dierendonckproducten blijven bestellen, waar je ook bent, begeleid door dezelfde kennis, enthousiasme en toewijding die je van ons gewend bent. Dankzij een veilig proces van dagverse bereiding en gekoeld transport krijg je de volledige, smaakvolle beleving bij je thuis geleverd. 

Nieuw: afhalen in de winkel

Bovendien kan je vanaf nu ook kiezen om je online bestelling af te halen in de Dierendonckwinkel van je keuze. Want onze beenhouwerijen zijn natuurlijk meer dan plaatsen waar enkel vlees wordt verkocht, het zijn plekken waar ambacht wordt gevierd en verhalen worden verteld.

dierendonck beenhouwerij afhalen in de winkel

Keer samen met mij terug naar de essentie van vakmanschap, passie en terroir. Samen creëren we een toekomst van minder en beter, gebaseerd op oude waarden en nieuwe inzichten. Want de smaak van Dierendonck, da’s geen toeval.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Verwante verhalen

Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist

Verhaal

Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist

In een historische primeur zal het mondaine Knokke-Heist op 29... Lees meer
Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Verhaal

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Ik ga nooit een restaurant openen!” Het is al even... Lees meer
Week van de Korte Keten

Verhaal

Week van de Korte Keten

In mei vindt opnieuw de “Week van de Korte Keten”... Lees meer
close menu