Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist

Vlaamse verfijning met 12 sterrenchefs in Knokke-Heist
Verhaal

In een historische primeur zal het mondaine Knokke-Heist op 29 september 2023 getuige zijn van een unieke samenkomst van twaalf sterrenchefs, allen verenigd achter één majestueus fornuis. De badstad opent haar deuren voor de grandioze derde editie van Flanders Finest, een evenement dat de Belgische, culinaire wereld doet sidderen van opwinding.

Op dit exclusieve gastronomische spektakel wacht de gasten een uitmuntend 21-sterrendiner, geserveerd in het weelderige decor van het befaamde Grand Casino Knokke, gelegen aan de Zeedijk.

Een ware sterrencast

Een verbluffende line-up van twee driesterrenchefs, vijf tweesterrenchefs en vijf met één Michelinster bekroonde meesterkoks vormt de hoofdact. Het samenkomen van deze mix van iconen en jong geweld uit de Vlaamse culinaire kunst is het kenmerkende hoogtepunt van Flanders Finest.

Ook wij dragen met trots ons aandeel bij aan deze buitengewone avond, met niemand minder dan sterrenchef Timon Michiels van Carcasse als een van de schitterende sterren van dit gastronomische gala.

Partners in culinary crime

Als trotse partner van dit uitverkochte evenement staan wij garant voor niets minder dan de hoogste culinaire kwaliteit, een avond van ongeëvenaarde verfijning en een ervaring die de verwachtingen van fijnproevers zal overtreffen.

Meer informatie over dit event via https://flandersfinest.com/ 

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Verwante verhalen

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Verhaal

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Ik ga nooit een restaurant openen!” Het is al even... Lees meer
Week van de Korte Keten

Verhaal

Week van de Korte Keten

In mei vindt opnieuw de “Week van de Korte Keten”... Lees meer
ceci est passata!

Verhaal

ceci est passata!

"ceci est passata" past perfect binnen de filosofie waar ik... Lees meer
close menu