Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist

Carcasse opent tweede vestiging in Knokke-Heist
Verhaal

“Ik ga nooit een restaurant openen!” Het is al even geleden dat ik die woorden uitsprak en dat ze intussen lang niet meer van toepassing zijn, heeft Carcasse bewezen. Dat het daar ging stoppen, wilde ik dan ook niet meer beweren. Terecht zo bleek, want voor de fijnproevers die dol zijn op vlees is er nu nog meer goed nieuws: het vleesrestaurant dat ik eerder opende met chef-kok Timon Michiels in Sint-Idesbald krijgt er een kleine broer bij. Een verhaal van ambacht, terroir en passie dat we in 2024 maar al te graag met jullie delen, in Knokke-Heist! 

Weloverwogen keuze

Met veel zorg en overweging hebben Timon en ik gekozen voor deze tweede locatie, gelegen aan het Oosthoekplein. Het is onze langgekoesterde wens om een vestiging te openen in deze charmante kustgemeente. Nadat Carcasse eerder dit jaar werd bekroond met de prestigieuze titel van het op drie na beste steakrestaurant ter wereld verschijnt er opnieuw een deur binnen het internationale landschap, eentje die een nieuwe zaak in de mondaine badstad kan openen.

Trouw aan het concept

Trouw aan ons succesvolle recept zal Carcasse in Knokke-Heist dezelfde unieke ervaring, kwaliteit en menukaart bieden als in Sint-Idesbald. Timon legt uit: "Ons doel is om dezelfde hoogwaardige culinaire beleving te bieden als in Carcasse in Sint-Idesbald. We zullen ons blijven onderscheiden door te focussen op gerechten van topkwaliteit die uitstekend samengaan met groenten, in plaats van de gebruikelijke frietjes met saus." Op deze manier willen we onze gasten blijven verrassen. Bovendien blijft de integriteit van de kop-tot-staartfilosofie behouden, waarbij elk stukje vlees optimaal wordt benut met het welzijn van dieren in gedachten, zonder verspilling.

Save the date: opening begin 2024

Met onze vastberadenheid om de succesvolle formule voort te zetten, belooft de nieuwe vestiging van Carcasse in Knokke-Heist eveneens een onmisbare culinaire bestemming te worden voor vleesliefhebbers. Hoewel de exacte openingsdatum nog niet bekend is, kunnen gasten binnenkort genieten van de verfijnde vlees- en groentegerechten. Vanaf begin 2024 schuif je dan bij ons aan tafel in Knokke-Heist.

In de tussentijd kun je uiteraard gewoon een tafel reserveren bij Carcasse in Sint-Idesbald (Henri Christiaenlaan 5, Koksijde). Reserveer nu hier je tafel!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Verwante verhalen

Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Win een culinaire ervaring in Carcasse

Verhaal

Win een culinaire ervaring in Carcasse

In februari, toch wel de maand van de liefde,... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
close menu