Opening 29/05
Huis Laleman Oostende wordt Atelier Dierendonck
What customers are saying

As always great! We were very satisfied with the content, packaging and delivery. Dierendonck is really TOP.

G.B.
What customers are saying

Beautiful products

Dear,

Products was super packed for transport and kept cool. The quality of the meat was top and nicely vacuum-packed, which means that the meat is well preserved. Nice folder with clear invoice and thank you word

We will definitely order again

B.R.

B.R.
Wat klanten zeggen

Een kort berichtje om te laten weten dat ik net tranen van ontroering had na het eten van een de contrefilet Oedslach. Amai, zo heerlijk. Bedankt voor dit heerlijke stuk vlees.

Y. B.
What customers are saying

The beer & charcuterie tasting had a beautiful, nice evening, thanks ! We enjoyed 👍

M.D.
Wat klanten zeggen

Ik ben M., ik
ben 65 en ik woon in Poperinge.

Sinds kort ben
ik met pensioen en moet met mijn 1500 euro, waarbij ik nog een huisje afbetaal,
goed kijken hoe ik mijn centen gebruik.

Maar toen ik
verleden week in de Delhaize in Poperinge was, zag ik een heel aantrekkelijke
afdeling vlees van Dierendonck. Ik heb nog nooit iets gekocht van jullie maar
wist wel wie jullie zijn en welk lekker vlees jullie aanbieden.

Ook al moet ik
sparen, toch heb ik het volgende gekocht:

Ouderwetse boerenworstMerguezHoevekipfiletHamburger ‘Meatlover’

Ik eet niet elke dag vlees, maar ik heb al van de worst
geproefd en van de merguez…. Zo lekker…

Ik hoop dat de stand blijft bestaan hier in Poperinge.

 

Ik wou dit gewoon eens melden……

 

Groetjes en bedankt voor het lekkere vlees.

 

Groetjes

M.
Vragen over onze online shop?

Heb je hulp nodig met het plaatsen van een order of heb je een vraag over verzending en levering van jouw aankoop? Ga door naar onze FAQ of neem contact op met ons.

Ateliers Dierendonck

Het verhaal van Dierendonck begon in 1970, toen de eerste slagerij zijn deuren opende. Sindsdien is het merk een begrip geworden, met vestigingen over heel België. Een gestage groei, gedreven door een sterk team.

Restaurant Carcasse

Er zit een verhaal achter het vlees van Dierendonck. Waar komt het vandaan, hoe is het opgegroeid? Vanaf het moment dat het vlees de slagerij verlaat tot het op het bord van Carcasse belandt.

The Butchers’ Culture

Bij Dierendonck hebben we een passie voor vlees - een filosofie die kan worden samengevat in drie waarden. Ambacht, terroir en passie zijn alles voor ons. Traditie en innovatie gaan naadloos in elkaar over.

close menu