Back to basics

Net zoals mijn vader ga ik ook na de feestdagen back to basics! 

Heerlijk genieten van soms wel de 'gewone' klassiekers, niets beter dan dat!

DIERENDONCKWEBSHOP-RUNDSTARTAAR
Moins de 10 en stock
Tartare de bœuf coupé à la main 4 reviews
€16,50
Shop now
DIERENDONCK-WEBSHOP_BAVETTE
Bavette 2 reviews
€18,50
Shop now
DIERENDONCKWEBSHOP-RUMSTEAK-WESTVLAAMSROOD
Rumsteak Rouge des Flandres 6 reviews
€19,65
Shop now
DIERENDONCKWEBSHOP-STOOFVLEES
Moins de 10 en stock
Carbonnades de la Rouges des Flandres 6 reviews
€13,00
Shop now
Onglet de boeuf frais
Moins de 10 en stock
Onglet de boeuf frais 5 Reviews
€11,70
Shop now
Boulettes à la sauce tomate
Boulettes à la sauce tomate
À partir de €11,95
Shop now
Os à moelle
Moins de 10 en stock
Os à moelle 1 review
€12,50
Shop now
DIERENDONCKWEBSHOP-EXTRA-ROSBIEF-WESTVLAAMSROOD
Rosbif extra de la Rouge des Flandres 2 reviews
€28,00
Shop now
Pelé Royal Rouge des Flandres
Pelé Royal Rouge des Flandres 5 reviews
€13,50
Shop now
Côtelette de porc
Côtelette de porc 5 reviews
€13,50
Shop now
DIERENDONCKWEBSHOP-OSSENSTAART
Moins de 10 en stock
Queue de boeuf Rouge des Flandres 1 review
€16,75
Shop now
close menu