What you Swet is what you get!

What you Swet is what you get!
Story

What you Swet is what you get

Het zijn de woorden van onze nieuwste partner in het maken van hot sauces.  SWET, een jonge onderneming die zijn pepertjes grotendeels kweekt in het hartje van Brussel.

De Swet sausjes zijn gemaakt met enkel natuurlijke en verse producten, dus geen poeder, geen smaakversterkers of kleuradditieven. Gewoon puur, volledig binnen de lijn van onze filosofie. 

We lichten even de 4 verschillende smaken toe zodat je de beste keuze kan maken bij elke gerecht:

  • Lemon Hard - Organic lemon & habanero

Een pikante saus met zeer sterk en fris citrus aroma, gecombineerd met een mooie en langdurige sterkte van gele habanero pepers gekweekt in Brussel.
Enkele de beste bio citroenen worden gebruikt voor deze veelzijdige saus. Bio citroenen, gele habanero, biologische gember, gele paprika’s en lokale lelijke peren.

Ideaal bij: Allerlei kipgerechten, carpaccio, zomerse salades, heerlijk om vinaigrettes mee te maken of frisse spicy mayo.

  • Tsurai - Kimchi & habanero

Kimchi hotsaus in samenwerking met Umamido.  Een mooi evenwicht tussen de complexiteit van de fermentatie, de suikers van de peren en het pikante karakter van de habaneros zorgt dat het karakter van de kimchi nog steeds mooi centraal staat. Een vloedgolf aan smaak, klaar om te gebruiken op elke tafel!

Ideaal bij: Gekookt vlees, stoofpot, paté, ramen met varkens of rundsvlees

  • Amaï - Beers & Peppers from Brussels

De klassieker uit de toekomst. Een zeer toegankelijke hotsaus met als basis Brusselse Habaneros, Brussels bier (La Meute van Brasserie La Source) en rode paprika's. Deze saus leent zicht tot heel veel gerechten en is dus de passe partout van het assortiment.

Ideaal bij: Hamburgers, BBQ en alles!

  • Fumado - Smoked peppers everyday

Een pikante saus met een complexe gerookte smaak verkregen door de beste natuurlijke gerookte pepers uit Extremadura (Spanje), in combinatie met Belgische rode ajuin gekaramelliseerd met bruine suiker, habanero pepers gekweekt in serres op de daken in Brussel zonder chemische hulpmiddelen, biologische cider azijn, verse look en peper uit Sri Lanka. Deze veelzijdige saus kan je bij elk gerecht gebruiken, zo lang je fan bent van een gerookte smaak. 

Ideaal bij: BBQ, Ribbetjes, Fumayo: 3 delen mayonnaise en & deel Fumado. 

 


0 comments


Leave a comment

Please note: comments need to be approved before they can be published

Products

Swet Hot Sauces
Less than 10 in stock
Swet Hot Sauces
€35,00
Shop now

Featured product

From
Shop now

Related stories

Ceci est Passata

Story

Ceci est Passata

What a great story! I definitely want to support this... Read more
Mom's kitchen, an ode to tradition

Story

Mom's kitchen, an ode to tradition

The taste of the past, the craftsmanship of today In...

Read more
LAMB FROM LOZÈRE

Story

LAMB FROM LOZÈRE

Depending on the season, we use lamb from Zeeland Flanders,... Read more
close menu