What you SWET is what you get!

What you SWET is what you get!
Verhaal

"What you Swet is what you get!" Het zijn de woorden van onze nieuwste partner in het maken van hot sauces: SWET.

SWET is een jonge onderneming die zijn pepertjes grotendeels kweekt in het hartje van Brussel. De sausjes zijn gemaakt met enkel natuurlijke en verse producten, dus geen poeder, geen smaakversterkers of kleuradditieven. Gewoon puur, volledig binnen de lijn van onze filosofie. 

We lichten even de 4 verschillende smaken toe zodat je de beste keuze kan maken bij elke gerecht:

Lemon Hard - Organic lemon & habanero

Een pikante saus met zeer sterk en fris citrus aroma, gecombineerd met een mooie en langdurige sterkte van gele habanero pepers gekweekt in Brussel.
Enkele de beste bio citroenen worden gebruikt voor deze veelzijdige saus. Bio citroenen, gele habanero, biologische gember, gele paprika’s en lokale lelijke peren.

Ideaal bij: allerlei kipgerechten, carpaccio, zomerse salades, heerlijk om vinaigrettes mee te maken of frisse spicy mayo.

Tsurai - Kimchi & habanero

Kimchi hotsaus in samenwerking met Umamido.  Een mooi evenwicht tussen de complexiteit van de fermentatie, de suikers van de peren en het pikante karakter van de habaneros zorgt dat het karakter van de kimchi nog steeds mooi centraal staat. Een vloedgolf aan smaak, klaar om te gebruiken op elke tafel!

Ideaal bij: gekookt vlees, stoofpot, paté, ramen met varkens of rundsvlees

Amaï - Beers & Peppers from Brussels

De klassieker uit de toekomst. Een zeer toegankelijke hotsaus met als basis Brusselse Habaneros, Brussels bier (La Meute van Brasserie La Source) en rode paprika's. Deze saus leent zicht tot heel veel gerechten en is dus de passe partout van het assortiment.

Ideaal bij: hamburgers, BBQ en eigenlijk zowat alles!

Fumado - Smoked peppers everyday

Een pikante saus met een complexe gerookte smaak verkregen door de beste natuurlijke gerookte pepers uit Extremadura (Spanje), in combinatie met Belgische rode ajuin gekaramelliseerd met bruine suiker, habanero pepers gekweekt in serres op de daken in Brussel zonder chemische hulpmiddelen, biologische cider azijn, verse look en peper uit Sri Lanka. Deze veelzijdige saus kan je bij elk gerecht gebruiken, zo lang je fan bent van een gerookte smaak. 

Ideaal bij: BBQ, ribbetjes, Fumayo: 3 delen mayonaise en & deel Fumado. 

 


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Gebruikte producten

Uitgelicht product

Vanaf
Shop nu

Verwante verhalen

Heerlijk wild van bij ons!

Verhaal

Heerlijk wild van bij ons!

Bij Dierendonck kijken we reikhalzend uit naar deze periode van... Lees meer
Het Menapische Varken

Verhaal

Het Menapische Varken

“Als je honderd procent houdt van wat je doet... Lees meer
Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Verhaal

Wagyu: de kunst van het fijnste rundsvlees

Vaak beschouwd als de kaviaar of de Rolls-Royce onder... Lees meer
close menu