Toast met smeuïge varkenspoot

Toast met smeuïge varkenspoot
Recept

Benodigdheden

  • 4 varkenspoten
  • 20 g dragon
  • 20 g kervel
  • 1 el mosterd
  • 20 g pijnboompitten
  • toastbrood
  • enkele takjes dragon

Bouillon

  • 5 takken tijm
  • ½ lookbol
  • snuif zout
  • 1 wortel
  • 1 prei
  • 2 steranijsjes
  • 1 cevenne-ui
  • 10 zwarte peperbollen

Crème van dragon

  • basismayonaise
  • 1 bussel dragon, geritst
  • druivenpitolie

Ons recept

Onze zorgvuldig geselecteerde varkenspoten worden met liefde bereid in een rijke bouillon, doordrenkt met de aroma's van tijm, steranijs en zwarte peper. Het vlees, zacht en sappig, wordt met uiterste precisie geplukt en verrijkt met verse dragon, kervel en een vleugje mosterd. Ieder individueel ingrediënt voegt een verfijnde finesse toe aan dit meesterlijke gerecht.

Ontdek de harmonie van smaken, de rijke aroma's en de buitengewone textuur die deze toast met smeuïge varkenspoot tot een ware gastronomische ervaring maken.

Bereiding

  • Kook de varkenspoten gaar in een bouillon en pluk het vlees. Let op voor de beentjes!
  • Meng het vlees met de fijngesneden kruiden, de mosterd en de pijnboompitten. Laat een half uurtje pruttelen. Vergeet niet geregeld te roeren, want het brandt snel aan!
  • Doe voor de dragoncrème alles in een mixer en monteer met de druivenpitolie. Snijd reepjes van het brood en bak krokant in boter.
  • Dresseer alles op de toast en werk af met blaadjes dragon en crème van dragon.

    0 reacties


    Laat een reactie achter

    Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

    Uitgelicht product

    Vanaf
    Shop nu

    Verwante recepten

    Hertenkalf met wildsaus

    Recept

    Hertenkalf met wildsaus

    Het hertenkalf weerspiegelt de gratie en finesse van de natuur zelf. Ons recept... Lees meer
    Fazant Fine Champagne

    Recept

    Fazant Fine Champagne

    Met zijn natuurlijke gratie en onderscheidende smaakprofiel voegt de fazant luxe... Lees meer
    Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

    Recept

    Hazenrug - een heerlijke wildklassieker

    De hazenrug, een koninklijk stuk wild, laat culinaire harten sneller... Lees meer
    close menu