Ceci est Passata

Ceci est Passata
Verhaal

Wat een mooi verhaal! Dit project wil ik zeker en vast ondersteunen, want het kan niet beter passen binnen de filosofie waar ik ook achter sta: een eerlijk, puur en korte-keten product.

Ceci est Passata is het resultaat van de samenwerking tussen Dries Delanote, van de boerderij Monde de Mille Couleurs en de vzw Eatmosphere, een Brussels foodlab dat experimenteert rond het verduurzamen van ons voedselsysteem.

En het resultaat mag er zijn. Een passata die gesmaakt wordt door grote chefs als Nicolas Decloedt en Willem Hiele. Een puur product dat bestaat uit slechts vier ingrediënten: 100% biologische tomaten, zout, olijfolie en basilicum.

Alles begint met het tomatenseizoen. De biologisch geteelde tomaten van Le Monde des Mille Couleurs worden geoogst en verwerkt tot een prachtig product. De passata wordt in een beperkte oplage gemaakt en je kan er verkrijgen zolang de voorraad strekt. Deze zomer werd er 1500 liter voorzien en eens de flesjes op zijn is het wachten tot het volgende tomatenseizoen. Ik kan je verzekeren dat eens je geproefd hebt, je geen andere meer wil...

Als je er graag meer over leest zal je dit wel een interessant artikel vinden: 

De tomaat en ons voedselsysteem


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Uitgelicht product

Ceci est Passata
LIMITED EDITION NEW
Ceci est Passata
€13,50
Shop nu

Verwante verhalen

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

Verhaal

De keuken van ons moeder, een ode aan traditie

De smaak van vroeger, het vakmanschap van vandaag In mijn...

Lees meer
What you Swet is what you get!

Verhaal

What you Swet is what you get!

What you Swet is what you get Het zijn de... Lees meer
Lam van de Lozère

Verhaal

Lam van de Lozère

Afhankelijk van de jaargetijden wisselen we lam uit Zeeland, de...

Lees meer
close menu